Corona

Beste leden,

 

We mogen al een tijdje niet meer sporten, en dat vinden we heel erg vervelend. Sporten en bewegen geeft ons energie, bindt en daagt ons uit. Dat moeten we nu missen. Dat raakt iedereen in ons hart.

Het is nu belangrijker dan ooit dat we de verbindende kracht van sport gaan gebruiken om hier samen zo goed mogelijk doorheen te komen. Zodat we straks, als we weer mogen sporten, verder kunnen waar we stonden. Dit is waarvoor we ons als bestuur en vrijwilligers op dit moment dag en nacht voor inzetten.

Maar wij hebben ook onze onzekerheden, zorgen en vragen. Nu hebben we jullie harder nodig dan ooit, als gewaardeerd lid van onze vereniging. Onze dank voor jullie hulp is dan ook groot.

 

Wij kunnen het ons voorstellen dat er vragen zijn over het lidmaatschap en het betalen van de contributie vanwege het uitblijven van de lessen, beoefenen van de fitness, daarom via deze mail een toelichting.

Statutair is vastgelegd dat je, wanneer je lid wordt, akkoord gaat met de betaling van de contributie, ongeacht of de vereniging haar doelstellingen waarmaakt.

De overheid ons heeft gesommeerd onze activiteiten tijdelijk te stoppen. Hierbij is dus sprake van overmacht door de maatregelen die de overheid moest nemen voor het bedwingen van het coronavirus in het belang van ons allemaal.

Ook al is het sporten op het moment even gestopt, de kosten die de vereniging normaal gesproken maakt, gaan (bijna) allemaal gewoon door. Als de contributie zou stoppen, zou dat een grote financiële strop voor onze vereniging zijn. Met mogelijk grote gevolgen voor de toekomst.

Wij willen je dan ook vragen ons te blijven steunen met jouw contributiebetaling.

 

Op dit moment is er grote onzekerheid over hoe het verder verloopt met de maatregelen omtrent het coronavirus. Uiteraard kijken we wat we verder voor jullie kunnen doen. Daarvan houden we jullie op de hoogte.

 

Misschien ben je ook persoonlijk getroffen door het coronavirus, bijvoorbeeld omdat je als ondernemer of werknemer te maken hebt met een daling van je inkomen. Mocht dit tot specifieke problemen leiden bij de betaling van jou contributie, dan hebben wij een speciaal contactpersoon waarmee je dat vertrouwelijk kunt bespreken. De gegevens: Jolanda van Rijswijk, lexjol@hotmail.com

 

Houd vertrouwen. Wij doen er als bestuur alles aan om onze vereniging overeind te houden in deze moeilijke en onzekere tijd, maar daar hebben we jouw steun bij nodig. Kunnen we op je rekenen?

 

Dank voor jouw begrip en medewerking.

 

Blijf gezond en zorg voor elkaar!

Bestuur Salto

Groepslessen

 

Maandag Pilates     13.30 – 14.30

 

Maandag Jeugdgym 16.45 – 17.30
17.30 – 18.15
18.15 – 19.00

 

Meer informatie? > Check het rooster!

Contact

Salto Witteveen

Mej. A. Talmaweg 2

9439 PE Witteveen

06-52546979

saltowitteveen@gmail.com